Gaussian Scrubber 50 Pro

64,188.00лв.

Gaussian Robotics разработва и произвежда почистващи роботи, взаимодействащи с хора. Сериите ECOBOT са широка гама почистващи роботи, включваща метящи, миещи, пръскащи, дезинфекциращи и други роботи. Внедрени са в хиляди търговски, общински и индустриални обекти в целия свят. Предоставят професионални и последователни услуги по почистване и поддръжка.

Компанията е основана през 2013 г. от страстта към автономията, Gaussian Robotics изгражда своята водеща в класа си автономна навигация, базирана на модерна технология SLAM и я интегрира в почистващи машини, превръщайки се в световен лидер и еталон в индустрията за почистващи роботи. Днес тя бързо се разраства в екип от над 1000 служители с централа в Шанхай и офиси в Сингапур, Хонг Конг и Холандия.

С водещия в класа си автономен навигационен софтуер на Gaussian RoboticsECOBOT може лесно да се внедри в почти всякакъв тип среда, включително и в предизвикателни, като индустриалната, складовата и търговските обекти. Те помагат при повтарящи се задачи за почистване на пода, безопасно навигирайки се между предмети и хора, а персонала по почистване може да се фокусира върху други важни задачи