Лебедки Portable Winch

Лебедки Portable Winch

Лебедки Portable Winch – кратка история

Portable Winch Co. е основана през 2003 г. в Канада. Тримата собственици Пиер Рой, Кристиан Пелетие и Тимъти Браун са кадри от горската промишленост и са работили години преди основаването на Portable WInch Co. в тази сфера. Първите Лебедки Portable Winch  (PCW5000) е предназначена да помогне на нуждите на основните им клиенти, а именно на горските стопанства.

2004

Компанията стартира модела Лебедки Portable Winch PCW5000. Това е технически и търговски успех, а първата година на производство вече е свидетел на раждането на международни продажби, с участие в голям панаир на горите в Германия и първата поръчка от ф.“Вонблон“ в Австрия, която ще стане най-големият европейски вносител на марката.

2005

Portable Winch Co. се стреми да развива международните пазари и се заема да участва в Elmia Wood – най-голямото международно горско изложение в света! Усилията се изплащат със създаването на много нови дистрибутори в Европа и по света.

Сега компанията е печеливша и може да се съсредоточи върху развитието на пазара.

2006

Друг голям панаир на горите в Европа носи ново пристигане на нови потенциални клиенти. Панаирът на Euroforest е повод да се срещнат с новия си италиански дистрибутор и да постигнат ниво на информираност за продуктите във Франция.

2008

2008 е нова ера за Portable Winch Co. Компанията се премества от малък офис на King St East в Шербрук в модерна, чисто нова сграда в индустриалния парк Fleurimont в Шербрук. Тя осигурява правилното пространство за извършване на производствени и продажбени дейности за нарастващия брой клиенти.

Екипът също така се разширява, за да включи продукция, продажби, маркетинг и научноизследователска и развойна дейност под един покрив.

Portable Winch получава наградите за най-изявения малък бизнес и за бизнеса на годината от търговската камара в Флеримонт.

2009

Дилъри и дистрибутори от цял ​​свят се събират в Шербрук за пет дни забавление и обучение.

Промишлените продажби се превръщат във важен бизнес сегмент. След въвеждането на модела за вдигане – лебедката PCH1000 през 2008 г., исканията на клиентите доведоха до въвеждането на електрическия (AC) модел PCT-1800.

2011

PCW5000-HS е въведен в отговор на клиенти, които изискват по-малко сила на теглене, но увеличена скорост на линиите, например при изтегляне от оптичен кабел.

2012

След дълъг процес на проектиране и тестване леката лебедка, която ловците искат, вече е на разположение: PCW3000 се предлага от дилъри в повече от 25 страни.

Portable Winch получава наградата за производствен бизнес на годината от регионалната търговска камара Шербрук.

2013
За да поддържа невероятната еволюция на продажбите си, Portable Winch Co. удвоява пространството на своята сграда. И маркетинговите усилия продължават с участието в големи търговски панаири по света.

2014

В отговор на искането на техниия основен дистрибутор, Portable Winch започва производството на 600MH-Portable Cable Layer за инсталиране ограничителния кабел, който ръководи роботизирани косачки.

2015

Portable Winch Co. се разширява на нови пазари по целия свят и трябва да стане по-ефективна. Бизнесът реализира ERP софтуер за управление на логистиката на инвентара, производството, поръчките и доставката.

Маркетинговите усилия се инициират в Югоизточна Азия с две търговски мисии в Индонезия и се укрепват отношенията с японските и китайските вносители.

2016

За индустриалния пазар се произвеждат два нови модела лебедки: PCH2000 – тежкотоварна лебедка за работа с кули и електрическа инфраструктура и PCW5000-AIR – пневматична версия с взривобезопасен двигател (ATEX) за среди като нефтени платформи и мини.

В Джакарта се открива представителство с цел развитие на продажби в Югоизточна Азия.
Новата ера на растеж започва със силен фокус върху продажбите и добавянето на ключов персонал.
С 8 модела на лебедките и продажбите в 37 страни, целият екип планира светло бъдеще на компанията!

Filter
Brands
Price
Приложи
Sort by
Sort by