Косачки Spider

Косачки Spider

Косачките Spider са продукт на DVORAK – svahove sekacky Ltd. (DVORAK – машинно отделение), основано в Република Чехия на 1 юли 2004 г. от неговия настоящ собственик – г-н Любомир Дворовак. Защитената с патент радио-управляема косачка Spider е доминиращият продукт на компанията. Продуктовата гама към настоящия момент е представена от 3 различни модела.

Благодарение на революционния си дизайн на Косачки-те Spider  заемат много специално място на пазара на общинско и комунално оборудване. През първата година от стартирането на серийното производство са спечелили признание и уважение както от потребителите, така и от специалистите от цяла Европа, САЩ и Япония. През следващите 10 години са добавили няколко нови машини към продуктовата си гама и разширили търговската мрежа в почти 50 страни по целия свят. Компанията се стреми да създава и произвежда нови продукти с висок качествен дизайн и стандарти. Удовлетворението на клиентите е тяхната основна цел.

2017
Проект Mow-na Lisa

50 х.кв.м. квадратни метра – 10 часа косене – 2.5M преглеждания

2016
Повече от 400 продадени машини за годината.

2015
Подготовката на 3Rider е към края си.

2014
Новата фабрика е официално отворена. Празник на 10 години на пазара. Дружеството бележи ръст от над 30% p.a. за 3 години.

2013
Паяковата мрежа за продажби се разширява до почти 50 страни по света. Изграждането на новата фабрика завършва през ноември.

2012
Въведен робот за заваряване в производството и Spider 3RIDER за първи път е показан публично. Паякът се оказва страхотна косачка за работа под слънчеви панели.

2011
Внедрена е интензивна международна демонстрационна програма Spider, насочена към нови потенциални клиенти.

2010
Новият модел Spider MINI, представен в изложенията на Techagro и GaLaBau.

2009
Патентна защита, придобита в САЩ и Япония. Представено е гребло за ринене на сняг. Паякът расте въпреки икономическите сътресения.

Филтри
Марки
Цена
Приложи