Самосвално ремарке VJ

9 790,00 лв.
 • Марка: Vahva Jussy
+ -
Цена: 9 790,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Самосвално ремарке Vahva Jussy

Самосвално-то ремарке Vahva Jussy е произведено в Естония, от Ф. Крейси Метал. Компанията е на пазара от 2006 година. Продуктите им са известни с високото си качество и надежност, а също и с достъпните цени. Имат създадена дистрибуторска мрежа в Европа, а в България продуктите присъстват от 2012 година. Ремаркетата Vahva Jussy са разработени да бъдат теглени от малки и леки превозни средства, като АТВ-та, УТВ-та, малки трактори, джипове и пикапи. Целта е да бъдат гъвкави, леки, да опазват околната среда, осигурявайки проста и надеждна работа.

Самосвално ремарке Vahva Jussy – модели

Гамата ремаркета е представена от два модела с товароносимост 1,5 и 2,0 тона, като самото ремарке може да бъде до оборудвано с хидравличен кран и други аксесоари. Ремаркетата също така могат да бъдат много лесно трансформирани, в зависимост от нуждите и задачите. Качествата на ремаркетата Vahva Jussy са проверени и са се доказали с годините в условията на северната зима.

Самосвално ремарке Vahva Jussy – трансформации

Едно от най-големите предимства на ремаркетата на естонската фирма е възмовността за промяна. От ремарке за трупи, то лесно може да се трансформира в ремарке за инертни материали, добавяйки му самосвална кутия, и обратното. Ако ремаркето е оборудвано с хидравличен кран с щипка за трупи, то той също може да бъде лесно и бързо трансформиран в кран с кофа за насипни материали или с глава за санитарна сеч или свредел за пробиване на дупки в земята. Така продуктите Vahva Jussy се превръщат в универсален и незаменим помощник за стопанството, способен да отговори на почти всички нужди.

Хидравличната система за захранване на крана и ремаркето също е гъвкава – можете да използвате хидравличната система на трактора или да използвате независимо от превозното средство система, използваща агрегат на Хонда.

Предимства

 • Високо качество и надеждност
 • Леко и компактно
 • Щади околната среда
 • Лесно и удобно за работа и теглене

Технически спецификации

 • Собствено тегло – 290 кг
 • Размери на кутията – 200 х 127 х 29,5 см
 • Макс. ъгъл на изсипване – 46 градуса
 • Товароносимост – 1000 кг

Допълнително оборудване

 • Инерционна спирачка за ремарке VJ2000 само – 2690 лв. с ДДС
 • Удължител за товарния отсек +10 см – 600 лв. с ДДС
 • Хидравлична 4х4 система за ремарке VJ1500 – 6290 лв. с ДДС
 • Хидравлична 4х4 система за ремарке VJ2000 – 7200 лв. с ДДС
Подобни продукти
Ремарке за трупи VJ1500

Ремаркета за трупи Vahva Jussy Ремаркетата за трупи Vahva Jussy са произведени в Естония, от Ф. Крейси Метал. Компанията е на пазара от 2006 година. Продуктите им са известни с високото си качество и

Цена: 5 990,00 лв.
Ремарке за трупи VJ2000

Ремаркета за трупи Vahva Jussy Ремаркета-та за трупи Vahva Jussy са произведени в Естония, от Ф. Крейси Метал. Компанията е на пазара от 2006 година. Продуктите им са известни с високото си качество

Цена: 7 290,00 лв.
Хидравлична 4х4 система за ремарке VJ1500

Позволява лесно придвижване и спускане по хлъзгав терен. Подпомага допълнително движението. Позволява движение със скорост до 4 км/ч.

Цена: 6 290,00 лв.
Агрегат Honda

Агрегати за захранване на хидроманипулатори За да бъдете гъвкави, Vahva Jussy предлага няколко варианта на агрегати за захранване на хидравличната система на Вашия кран. Имате възможност да избирате

Цена: 4 390,00 лв.