Spider 3Rider

198 000,00 лв. 182 000,00 лв.
  • Марка: Spider
+ -
Цена: 182 000,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Най-големият модел на косачки Spider. Дългоочакваната разработка на ф. Дворжак носи редица иновации. Тя е по-мощна, но и по-екологично насочена. Впечатлява с уникалната си система за косене, която не само сканира окосения терен, но и предлага два начина за косене на тревата. В допълнение към прецизното мулчиране, тя предлага и възможност за рязане и пускане, което позволява по-нататъшно използване на окосената тревна маса.

Косачка Spider 3Rider представяне

Най-големият модел на косачки Spider.

Дългоочакваната разработка на ф. Дворжак носи редица иновации. Тя е по-мощна, но и по-екологично насочена. Впечатлява с уникалната си система за косене, която не само сканира окосения терен, но и предлага два начина за косене на тревата. В допълнение към прецизното мулчиране, тя предлага и възможност за рязане и пускане, което позволява по-нататъшно използване на окосената тревна маса.

Изключителна маневреност

3Rider е първата косачка с дистанционно управление с различни режими на управление. Съответният режим може да се прилага според спецификата на терена, което прави косачката изключително ефективна. Различните режими позволяват въртене на косачката около вертикалната ос, което не оказва негативно влияние върху затревената площ. Плавното и безопасно завъртане, в комбинация с пъргавината на придвижване са подходящи за терени с неочаквано променяща се нивелация.

Дизелов двигател

Японският дизелов двигател Kubota 24,8 к.с. предоставя много нисък разход на гориво, което осигурява ниска цена на работа на косачката Spider 3 Rider в сравнение с други тежки машини.

Лекотата на косачката и малките високоскоростни ротационни остриета, които не предизвикват стресиращ смукателен ефект, правят косачката по-екологична дори за организмите, които живеят в тревата.

Уникален дизайн

3Rider е най-големият, напълно професионален модел Spider, предназначен за косене на обширни и наклонени повърхности.

Дизеловият двигател Kubota осигурява необходимата мощност за висококачествено косене, дори в тежки условия, като същевременно намалява разхода на гориво и отделянето на вредни емисии. В същото време, благодарение на уникалната олекотена, но здрава конструкция, косачката има разширени възможности за експлоатация, които я правят единствено решение на места, където тежкопроходими машини са неприложими, например защитени местности, резервоари и др.

Уникалната патентована система за копиране на окосения терен е с ширина 154 см и плаващо шаси. Лесно се преминава от режим на мулчиране в режим на рязане/пускане чрез смяна на ножовете. Седемте малки високоскоростни остриета гарантират висока производителност и нисък разход на гориво.

Безопасността на първо място

Едва ли бихте намерили на пазара по-безопасна машина от Spider. Благодарение на дистанционното управление, операторът е извън опасната работна зона, не е изложен на вибрации, шум или изгорели газове. Освен това подходящо избраният център на тежестта на машината прави невъзможно нейното преобръщане.

При проектирането на Spider 3Rider, е наблегнато и на защитата на фауната, живееща в окосения терен. Поради тази причина косящата система включва набор от остриета с малък диаметър, които произвеждат значително по-нисък ефект на засмукване в сравнение с конвенционалните косачки, и в същото време, благодарение на леката си структура, допринасят за нежна обработка на окосените терени.

Техническа спецификация на модела:

– двигател – Kubota D1105 – 24,8 к.с.
– управление – завой на 360 градуса;
– скорост на движение – от 0 до 8,0 км./ч.;
– ширина на косене – 154 см.;
– височина на косене – от 5 до 20 см.;
– вместимост на резервоара – 20 л;
– продуктивност – до 9500 кв.м./час;
– разход гориво – 3,5 л/час;
– размери д/ш/в – 2850 х 2000 х 1950 мм;
– тегло – 780 кг.;
– гаранция – 24 месеца.

Подобни продукти
Spider 2SGS

Предназначен е за професионална употреба. Моделът е представен за първи път на пазара през 2006 година. Спечелил множество награди, моделът е сред най-добре продаваните на пазара. Моделът е с най-висо

Цена: 82 990,00 лв. 74 990,00 лв.
Spider Xliner

Косачка Spider XLiner е произведена в Чехия от Ф. Дворжак. Тя е най-новият и най-малък модел от дистанционно управляемите косачки Spider, специално разработена и предназначена за професионална употреб

Цена: 34 990,00 лв. 29 990,00 лв.
Spider ILD02

Предназначен е за професионална употреба. Моделът е представен за първи път на пазара през 2006 година. Спечелил множество награди, моделът е сред най-добре продаваните на пазара. Моделът е с най-висо

Цена: 79 990,00 лв. 72 890,00 лв.
Височина на косене

Моделите ILD01, ILDo2 i 2SGS могат да бъдат проъчани с различна височина на косене. За ILD01 стандартната височина на косене е 60-110 мм., като може да се поръча с височина 30-80 мм. За ILD02/2SGS с

Цена: 990,00 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!