Spider Xliner

34 990,00 лв. 29 990,00 лв.
 • Марка: Spider
+ -
Цена: 29 990,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Косачка Spider XLiner представяне

Косачка Spider XLiner е произведена в Чехия от Ф. Дворжак. Тя е най-новият и най-малък модел от дистанционно управляемите косачки Spider, специално разработена и предназначена за професионална употреба. Комбинира висока продуктивност и лесно управление от страна на оператора.

Уникален дизайн

Основните части на Spider XLiner са изработени от висококачествени материали, които осигуряват на косачката идеалното тегло, необходимо за резултатна работа, както върху добре поддържани площи, така и в занемарени терени.

Spider XLiner може лесно да се справи с трудни терени, завъртайки се около вертикалната си ос, благодарение на функцията за пързаляне и уникалната система за задвижване на колелата. Не е необходимо да се ротира цялата косачка , тъй като задвижващата система позволява косене във всички направления с лесно насочване към следващата линия на косене.

Изисканият дизайн позволява паркиране на косачката в сервизно положение, пестейки място за зимно съхранение. В това положение имате достъп и до двигателя и до косящия апарат.

Универсално приложение

Идеална за наклонени и равни терени.

Spider XLiner се движи плътно върху терена благодарение на платформата за копиране на терена и е много маневрена. Оставя идеално подрязани тревните площи, дори на местата с препятствия. Размерът позволява лесно да преминава под слънчеви панели.

Косачката е нежна към терена, лека е и уникaлната система за управление не причинява ерозия на почвата. С помощта на стабилизиращата лебедка, косачката може да преодолява наклони до 40 градуса, в зависимост от терена.

Преди всичко безопасна

Spider XLiner е проектирана с цел максимална безопасност за оператора. Тя е оборудвана с чисто нова система, единствена на пазара, гарантираща спиране на острието в рамките на 2 секунди.

Интегрираната стабилизираща лебедка увеличава стабилността дори и на най-екстремни склонове.

Благодарение на дистанционното управление, операторът не е изложен на вредни вибрации, шум и емисии от отработените газове.

Техническа спецификация 

 • Двигател – бензинов, едноцилиндров, Honda GXV390 – 10,2 к.с., 389 куб.см
 • Размери – 98 х 111 х 60 см
 • Ширина на косене – 65 см
 • Скорост – 0-6 км/ч
 • Височина на косене – 4-10 см
 • Задвижване – на 4-те колела
 • Управление – дистанционно
 • Завой на 360 градуса
 • Тегло – 175 кг
 • Гаранция – 2 години

Модела може да бъде поръчан без стабилизираща лебедка и без завиване на място.

Цена без завиване на място и без лебедка - 23990 лв. с ДДС.

Цена без лебедка със завиване на място - 25990 лв. с ДДС.

 

Подобни продукти
Spider ILD02 EFi

Предназначен е за професионална употреба. Моделът е представен за първи път на пазара през 2006 година. Спечелил множество награди, моделът е сред най-добре продаваните на пазара. Моделът е с най-висо

Цена: 82 990,00 лв. 77 990,00 лв.
Spider 3Rider

Най-големият модел на косачки Spider. Дългоочакваната разработка на Ф. Дворжак носи редица иновации. Тя е по-мощна, но и по-екологично насочена. Впечатлява с уникалната си система за косене, която не

Цена: 198 000,00 лв. 182 000,00 лв.
Гребло за сняг за косачка Spider ILD02/2SGS

Материал - стомана. Предназначено е за модела ILD02 и 2SGS. Регулируема височина и ъгъл.

Цена: 3 890,00 лв.
Височина на косене

Моделите ILD01, ILDo2 i 2SGS могат да бъдат проъчани с различна височина на косене. За ILD01 стандартната височина на косене е 6-11 см, като може да се поръча с височина 3-8 см. За ILD02/2SGS станда

Цена: 990,00 лв.