Топ 3 самоходни косачки Spider

Топ 3 самоходни косачки Spider
7 февруари 2022

Spider е търговска марка на чешки производител на косачки с дистанционно управление предназначени за професионална и полу професионална употреба. Гамата е представена от 3 основни модела – X-Liner, ILD01 и ILD02/2SGS.

 

Spider X-Liner

 

X-Liner e косачка с дистанционно управление оборудван с бензинов двигател на Honda. Предназначен е за полу-професионална употреба, като нивото на оборудване на машината може да бъде от базово (без лебедка и т.нар. Skid Steering-обръщане на място), както и с лебедка и Skid Steering. Оборудван със стабилизираща лебедка, модела може да коси на наклони до 55 градуса! Капацитета на косене на модела е до 1500 кв.м. на час. Предимството на модела е компактния размер, надеждния бензинов двигател, добрата цена, пословичната маневреност, високата надеждност и качесвтво.

 

 

Spider ILD01

 

ILD01 е средния по големина и производителност от фамилията Spider. Модела е предназначен изцяло за професионална употреба. Серийно е оборудван със стабилизираща лебедка, позволяваща му да работи на наклони до 55 градуса! Капацитета на машината е до 3000 кв.м. на час! Поради размерите си модела следва да бъде транспортиран върху ремарке или с по-голямо транспортно средство. Предназнаението на модела е, както за косене на големи площи райграс, така и за необлагородени площи. Задвижването е на 4-те колела, което му осигурява изключителна проходимост. Пословична маневреност – 360 градуса завиване на 4-те колела едновременно! Височината на косене се регулира през дистанционното управление – бързо и лесно! Модела и известен също със своята надеждност и е оборудван с мощен 4-тактов бензинов двигател Kawasaki.

 

 

Spider ILD02/2SGS

 

ILD02/2SGS е най-големият и мощен модел от семейството Spider. Моделите ILD02 и 2SGS са една и съща машина, като разликата е само във височината, произлизаща от горния капак – 2SGS е по-нисък и предназначението е да може да минава под соларни панели. Оборудван е с високо поризводителен и мощен двигател Kawasaki, осигуряваща му невероятна бързина и мощ – капацитета на косене е до 7000 кв.м. на час! Проходимост – задвижване на 4-те колела. Маневреност – 4-ри завиващи на 360 градуса колела. Оборудван със стабилизираща лебедка модела може преодолява наклони до 60 градуса – своебразен рекорд в сферата косене! Височината на косене се регулира през дистанционното управление – бързо и лесно! Мощост на модела е забележителна – машината може да окоси на практика всичко, което може да повали на ход! Серийно се предлага със системата за обръщане на място Skid Steering! Пословична надеждност, производителност и качество! Поради размерите си, машината следва да бъде транспортирана на ремарке или камион.

 

7 март 2022
Топ 3 индустриални лебедки Portable Winch

Запознайте се отблизо с преносимите индустриални лебедки на канадската марка Portable Winch. Вижте разликите и преценте кой модел е по-подходящ за Вас. Ако все още имате въпроси винаги можете да ни пишете имейл или да ни потърсите на посочените телефони.

прочети още
22 февруари 2022
Топ 3 преносими фрикционно лебедки Portable Winch

Запознайте се отблизо с преносимите фрикционни лебедки на канадската марка Portable Winch. Вижте разликите и преценете кой модел е най-подходящ за Вас. Ако все още имате въпроси потърсете ни на посочените телефони или ни пишете имейл.

прочети още
18 декември 2020
Как да увеличим теглителната сила

За ваше улеснение тук сме подготвили информация за това как може ефективно да използвате преносимите лебедки Portable Winch и как да увеличите многократно теглителната им сила, използвайки една или повече отклоняващи ролки.

прочети още